Javni poziv za organizaciju tradicionalnih manifestacija na području Grada Čakovca

porcijunkulovo subota4_resiz
Porcijunkulovo

Grad Čakovec je objavio Javni poziv korisnicima proračuna Grada Čakovca za dostavu prijava za financijske potrebe projektima i programima namijenjenim zadovoljavanju javnih potreba organizacija tradicionalnih manifestacija na području Grada Čakovca u 2021. godini.

Ukupna planirana vrijednost dodijeljenih financijskih sredstava iznosi 2.650.000 kuna. Iznos od 2 milijuna kuna namijenjen je Javnim programima koji obuhvaćaju tradicionalne manifestacije „Međimurski fašnik“, „Antunovsko proštenje“, „Porcijunkolovo“ i „Advent u Gradu Zrinskih“, zatim sajmove „Festival cvijeća, jagoda i tradicije“, „Jesen u gradu Zrinskih“ i „Z vrta na Vaš stol“ te festivale „Beer&Burger fest“ i „Mlado Međimurje u Čakovcu“.

Ostatak iznosa biti će raspodijeljen na manifestacije u kulturi: „Ljeto u gradu Zrinskih“, „Zrinski Art festival“, „Mali MEF“, „Međimurski festival Ljubo Kuntarić“, „3FF festival alternativne glazbe“ i sportsku manifestaciju „Čakovečki noćni cener“.

Ovaj Javni poziv biti će otvoren do 10. veljače 2021. godine, a prijavitelji mogu pronaći sve dodatne informacije, uključujući i potrebne obrasce, uvjete i sadržaj prijave, na službenim stranicama Grada Čakovca, odnosno na sljedećoj poveznici:

https://www.cakovec.hr/web/javni-poziv-korisnicima-proracuna-grada-cakovca-za-dostavu-prijava-za-financijske-potpore-projektima-i-programima-namijenjenim-zadovoljavanju-javnih-potreba-organizacija-tradicionalnih-manifestacija-n/#

Isto tako, za sve dodatne informacije na raspolaganju su i djelatnici Upravnog odjela za društvene, međunarodne poslove i Odnose s javnošću Grada Čakovca.

Ostavi komentar