Jasmina Jakšić Zlatar pokopana je na groblju u Goričanu

Foto: Ilustracija PU koprivničko-križevačka

Jasmina Jakšić Zlatar koja je preminula od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju u Hrženici jučer je pokopana na groblju u Goričanu.

Jasmina Zlatar Jakšić iz Goričana koja je posljednjih godina živjela s obitelji u Prelogu, nažalost u ponedjeljak je preminula u varaždinskoj Općoj bolnici od posljedica prometne nesreće koja se dogodila dan ranije, u nedjelju, 19. lipnja.

Varaždinska policija izvijestila je medije ovim priopćenjem:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 19. lipnja oko 18:30 sati u Hrženici, teško je ozlijeđena 41-godišnja žena. U svojstvu mladog vozača, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.05 g/kg, osobnim vozilom upravljao je 22-godišnjak. Upravljao je Varaždinskom ulicom iz smjera Hrastovljana u smjeru Svetog Đurđa.

Izlaskom iz zavoja nije prilagodio brzinu kretanja vozila i izgubio je nadzor nad upravljačem, te je prešao na suprotnu stranu gdje je udario u moped kojim je upravljala 41-godišnjakinja.

Kako piše Jutarnji list, te kobne nedjeljne večeri, Jasmina se mopedom uputila u posjet roditeljima svog supruga. Uz supruga, Jasmina je iza sebe ostavila i malodobnog sina.

Ostavi komentar