Ivan Vabec i dalje na čelu čakovečkog Kluba odbojke na pijesku

Čovjek kojem mnogi tepaju živuća legenda međimurske odbojke Ivan Vabec i u sljedećem mandatu bit će na čelu Kluba odbojke na pijesku Čakovec.

74-godišnjaku će na kormilu kluba pomagati stari/novi članovi Upravnog odbora: Ines Mošmondor, Miodrag Novosel i Denis Filo. Novi član odbora bit će Josip Hranilović. Sve to je odlučeno na redovnoj sjednici Skupštine KOP Čakovec koja je bila održana u srijedu 22. ožujka.

Osim izbora rukovodstva napravljen je osvrt na prošlu sezonu, ali i najavljeni planovi za ovu u kojoj će biti proslavljeno 20 godina djelovanja.

-Dat ćemo sve od sebe da dostojno obilježimo jubilej. U suradnji s GP EKOM već je nabavljena oprema za obnovu infrastrukture na pješčanim igralištima u sklopu Gradskih bazena Marija Ružić, istaknuo je između ostalog tom prilikom Vabec.

Čakovčanin je poručio kako je i dobivena završnica Prve hrvatske lige odbojke na pijesku pa će u Gradu Zrinskih biti odigrano zadnjih šest kola najvišeg našeg ranga, a kod nas će biti održano i proglašenje pobjednika. I vodstvo i skupštinari stoga jedva čekaju dolazak ljepšeg vremena i otvaranje pjeskaške sezone.

Tekst: tj

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE