Ivan Dujić srebrni, Ivana Zeljko i Pavao Strahija brončani na prvenstvu u višeboju!

višeboj u čakovcu
Ivan Dujić i Pavao Strahija s medaljama oko vrata nakon desetoboja za juniore

Vrijedni članovi Međimurja u suradnji sa Zborom atletskih sudaca Međimurja i Varaždina uhvatili su se organizacije Prvenstvo Hrvatske u višebojima, vrlo zahtjevnog  natjecanja, kako bi ponajprije domaćim atletičarkama i atletičarima omogućila kvalitetno natjecanje, ali i spasili održavanje ovog natjecanja koje je zbog pandemije virusa korone bilo pred otkazivanjem.

Uz prisustvo najboljih višebojaca iz cijele Hrvatske boje međimurske atletike branili su članovi AK Međimurje i AK Nedelišće, koje su predvodili treneri Aleksandar Žbulj i Aleksandar Puklavec. Strategija i filozofija naših trenera ima za cilj svestranu pripremu mladih atletičara sa što kasnijom specijalizacijom pa je i to jedan od razloga što je Čakovec već nekoliko puta bio domaćin državnog prvenstva za višebojce.

Međimurci su na ovom natjecanju osvojili su tri medalje i to jednu srebrnu i dvije brončane. Srebrnu i svoju prvu pojedinačnu medalju na državnim prvenstvima osvojio je Ivan Dujić član AK Međimurje koji je ovo odličje primio za nastup u desetoboju za juniore sa osvojenih 4666 bodova. Sa malim zaostatkom u istoj je kategoriji na postolje stao i njegov klupski kolega Pavao Strahija primivši brončanu medalju za osvojenih 4606 bodova.

Treće odličje za AK Međimurje osvojila je u sedmoboju za seniorke Ivana Zeljko, osvojivši treće mjesto i brončanu medalju sa 3524 boda. 

višeboj u čakovcu
Ivana Zeljko, treća u sedmoboju za seniorke

Ostavi komentar