Ines Ivančok ostvarila transfer u najbolju ligu na svijetu

Mađarska ekipa Motherson-Mosonmagyaróvá od sljedeće sezone bit će pojačana Međimurkom Ines Ivančok.

Ines ove sezone nastupa za njemački HSG Bensheim/Auerbach i najbolja je igračica njemačkog sastava. Hrvatska publika bliže ju e upoznala na Svjetskom prvenstvu u susretu Austrije i Hrvatske, kada je Ines u dresu austrijske reprezentacije proglašena za najbolju igračicu susreta.

Mađarsko prvenstvo smatram jednom od najjačih liga na svijetu, pa svoj dolazak ovdje smatram sljedećim profesionalnim izazovom u karijeri. Nakon iskustva u Njemačkoj, željela bih pokazati da ću odlične nastupe u ovakvoj kvalitetnoj ligi, zbog čega sam potpisala ugovor s opcijom + dvije godine. Puno sam razgovarala s Patriciom Kovács, dala mi je puno korisnih savjeta, ali sam zahvalna i klubu i stručnom stožeru, jer su mi učinili da se osjećam dobro, što mi je jako olakšalo odluku. Tako da se jako veselim idućoj sezoni u Mađarskoj, zajedničkom radu, treninzima, utakmicama s curama s kojima se nadam da ću imati veliki uspjeh, poručila je na predstavljanju Ines Ivančok.

Njezin budući klub se u ovoj sezoni nakon 19 odigranih kola nalazi na šestom mjestu te je u borbi za europska natjecanja u sljedećoj sezoni.

Ostavi komentar