Humanitarni vikend u Donjoj Dubravi osigurao 35.700 kuna za udrugu Murid

donja dubrava
Sportski vikend u Donjoj Dubravi

Od donacija organizatora, sudionika i posjetitelja na teniskom turniru prikupljeno je 27.300 a na nogometnoj utakmici 8400 kuna.

Sportski park Krbulja u Donjoj Dubravi protekli je vikend, 31. 7. i 1. 8. 2021., bio centar prvog humanitarnog događanja u sklopu humanitarne kampanje „Za prvih 1000 dana djetinjstva” na kojem su se prikupljala sredstva za izgradnju Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.

U donatorsku su se kampanju punih srca uključili članovi teniskog kluba organizacijom teniskog turnira ženskih, muških i mješovitih parova na kojem se okupilo stotinjak igrača. Pobjedu u ženskoj konkurenciji su odnijele Rea i Marina Godinić iz TK Varteks, kod muških su parova slavili Miljenko Novak i Davor Vurušić iz TK Dubravčan, a titula najboljih u mješovitim parovima pripala je Stanislavu Žiniću i Sonji Beriša, također iz TK Dubravčan.

Uz sam turnir, održana je i prodaja tombole, a puno zabave je bilo i za one najmlađe na besplatnom dvorcu napuhancu te na MURID-ovom tepihu za igru, koji su vodile stručne djelatnice MURID-a.

Teniskoj suboti slijedila je humanitarna nogometna nedjelja gdje su, unatoč kišnim pljuskovima, snage odmjerili igrači NK Dubravčan i NK Tomislav Drnje. Iako su pobjedu odnijeli igrači Dubravčana, zadovoljstvo sudjelovanjem na ovakvom događaju nisu krili ni igrači Tomislava. Ovakva događanja naravno ne mogu proći bez odlične zakuske za koju su se pobrinule članice Udruge žena Donja Dubrava ispekavši preko tristo languša.

Od donacija organizatora, sudionika i posjetitelja na teniskom turniru prikupljeno je 27.300, a na nogometnoj utakmici 8.400 kuna, koje će biti uplaćene na račun donatorske kampanje „ZA PRVIH 1000 DANA DJETINJSTVA“. Više na: https://za1000danadjetinjstva.murid.hr/

-Murid se nalazi pred najvećim projektom koji će ostati na trajnost cijeloj zajednici. Podrška zajednice u ovom trenutku neopisivo nam je važna. Neopisivo hvala organizatorima i svima koji su se uključili u akciju, s vjerom da je ovo tek početak sinergije i zajedničkih aktivnosti na dobrobit cijele zajednice, istaknula je Silvija Pucko, izvršna direktorica MURID-a.

-Ovim se putem želimo zahvaliti svim donatorima koji su poklonili svoje proizvode, usluge i slobodno vrijeme kako bi ovaj vikend bio što uspješniji. Još jednom smo pokazali da imamo veliko srce i želju pomoći onima kojima je u našem društvu to najpotrebnije, rekao je predsjednik TK Dubravčan Stanislav Žinić.

Izvor: Donja Dubrava

 

 

Ostavi komentar