HUMANITARNA AKCIJA: NK Bratstvo iz Savske vesi i NK Strahoninec igraju za Tea Škvorca!

NK Bratstvo Savska Ves
Foto: Facebook NK Bratstvo

Ljuti i vječni rivali iz 2.B županijske nogometne lige, nogometni klubovi NK Bratstvo iz Savske Vesi i NK Strahoninec, odlučili su borbu za vrh tablice prepustiti puno važnijoj i plemenitijoj borbi, borbi za zdravlje i bolji život devetogodišnjeg Tea Škvorca iz Strahoninca koji boluje od rijetke bolesti osteogenesis imperfectae, bolesti staklenih kostiju.

Usprkos bolesti maleni i hrabri borac Teo aktivno se bavi plivanjem i osvaja zlatne državne medalje, a svojim zaraznim osmijehom srca onih koji ga upoznaju.

Ovim putem NK Bratstvo iz Savske Vesi i NK Strahoninec pozivaju sve ljude dobre volje koji su spremni pomoći malom borcu Teu da nastavi ostvarivati svoje snove i zavidne sportske rezultate na humanitarnu sportsku utakmicu između navedenih klubova (35 minuta seniori-35 minuta veterani) u srijedu, 2. listopada 2019. godine u 17 sati, a koja će se održati na terenu NK Strahoninec.

Sav prihod od ulaznica i donacija, kao i prihod od prodaje jela i pića biti će doniran Teu i njegovim roditeljima,Tajani i Zoranu, a sve kako bi Teo jednog dana ostvario svoj san i nastupio na Olimpijskim igrama.

Jer kad je Teo u pitanju,ništa nije nemoguće!

Izvor: NK Bratstvo iz Savske Vesi 

Ostavi komentar