HDZ i HSS i dalje zajedno u Prelogu  

hdz-hss prelog
Ljubomir Kolarek (HDZ) i Zdravko Kvakan (HSS)

– Sve što smo obećali smo ispunili te nema razloga da zajedno, još jednom ne zatražimo novi mandat, istakli su uglas Ljubomir Kolarek i Zdravko Kvakan, gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika Grada Preloga, stoji u zajedničkom stranačkom priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti.

Rezultat je to potpisanog Sporazuma između HDZ-a i HSS-a Grada Preloga o predizbornoj koaliciji i postizbornoj suradnji kojeg su potpisali Ljubomir Kolarek u ime gradskog ogranka HDZ-a te Petar Novak, predsjednik gradskog ogranka HSS-a. Kandidat za gradonačelnika bit će Ljubomir Kolarek, a za zamjenika gradonačelnika Zdravko Kvakan. 

Potpis sporazuma o suradnji u sljedećem mandatu samo je nastavak odlične suradnje između gradskih ogranaka dviju stranaka koji se očituje brojnim uspješnim projektima koji su itekako podigli kvalitetu života u Prelogu.

Postavljeni su i novi ciljevi u razvoju Preloga kao što su daljnje uređenje gospodarskih zona, kako bi Prelog nastavio svoj prepoznatljivi gospodarski razvoj, uređenje centra Preloga, Trga Franje Tuđmana sa pristupnim prometnicama, izgradnja Zaobilaznice Grada Preloga, dovršetak aglomeracija na cijelom području Grada Prelog, što uključuje Aglomeraciju Dubrava, ali i početak Aglomeracije Podbrest, čime bi se konačno riješio dugotrajni problem izgradnje kanalizacije u „starim“ ulicama Preloga.

Tu je proširenje Dječjeg vrtića u Draškovcu, dovršetak uređenja sportskih parkova na području cijelog Grada Preloga, u svim naseljima, izgradnja pješačko-biciklističkih staza između naselja gdje to još nije uređeno, suradnja u preuzimanju osnivačkih prava nad osnovnim školama na području Preloga, širokopojasni Internet u svim naseljima, daljnja izgradnja komunalne infrastrukture, praćenje rada sportskih i kulturnih udruga s područja cijelog Preloga, praćenje rada vatrogasnih društava zbog sigurnosti stanovnika i gospodarskih subjekata od požara i svih drugih elementarnih nepogoda.

U direktnom kontaktu s građanima osluhnut će i njihova mišljenja te ih uključiti u svoj izborni program.

– Radili smo u prošlih osam godina, zajedničkim snagama, na razvoju svih mjesta Preloga. Nismo gledali uvijek stranačke boje, već smo pokušavali okupiti sve ljude koji žele pomoći. Mislim da se rezultati vide. Planova je puno, energije i volje ne manjka.

Imamo još mnogo toga za napraviti za dobrobit svakog stanovnika Preloga. Prelog danas ima sve preduvjete da postane istinski centar ovog dijela Međimurja, istakao je saborski zastupnik i gradonačelnik Ljubomir Kolarek. 

Ostavi komentar