OPĆINSKO VIJEĆE Gornji Mihaljevec: Ostali bez grobara koji je povrijedio nogu!

Munjevitom brzinom završila je sjednica Općinskog vijeće Gornji Mihaljevec s čak 19 točaka na dnevnom redu. Sjednica je započela aktualnim satom na kojem je načelnik Goran Lovrec iznio najnovije vijesti iz općine. 

– Raspisan je natječaj za stručno osposobljavanje za referenta unutar jedinstvenog upravnog odjela. Imam i problem što se tiče komunalnog radnika, odnosno grobara koji si je slomio nogu ili uganuo nogu. Očekuje nas, znači, posao traženja zamjene i po tom pitanju, naglasio je načelnik Lovrec.  

Što se tiče većih projekata, započeli su radovi na izgradnji vrtića u Gornjem Mihaljevcu te je raspisan natječaj za energetsku obnovu Doma kulture. Radovi na dogradnji vrtića trebali bi biti gotovi do kraja ove godine. Međimurski doli i bregi LAG je odobrio sufinanciranje projekta izgradnje Sportskog doma u Dragoslavec Bregu. Iz Europskih fondova dobivena su novčana sredstva za adaptaciju druge faze Doma kulture u Gornjem Mihaljevcu u iznosu od 640 tisuća kuna. 

– Nakon odabira izvođača, moći ćemo uz ovu pomoć puno efikasnije izvesti radove jer nećemo morati iz općinskog proračuna odvojiti 60 posto, nego samo 270 tisuća kuna, istaknuo je načelnik Lovrec. 

Ostavi komentar