FOTO: Koncert u Vratišincu povodom Majčinog dana razgalio posjetitelje

Koncert Majčin dan Vratišinec

Drugu godine zaredom, povodom Majčinog dana, u Domu kulture u Vratišincu u subotu, 6. svibnja, održan je koncert koji je organizirao Mješoviti pjevački zbor “Dr. Vinko Žganec” Vratišinec.

Koncert je uvršten među 110 manifestacija kojima se obilježavaju Dani Međimurske županije, što je dalo posebno svečan ton ovom lijepom događaju.

Na koncertu su nastupili djeca iz Dječjeg vrtića Srčeko Vratišinec i OŠ Dr. Vinka Žganca Vratišinec, KUU Društvo žena Gornji Kraljevec, KUD Dr. Vinko Žganec Vratišinec nastupom starije i mlađe folklorne skupine uz pratnju tamburaša, gosti iz Podravine – mješoviti pjevački Zbor Podravina Ludbreg i mješoviti pjevački zbor “Dr. Vinko Žganec” Vratišinec.

Uz brojne uzvanike: načelnik općine Zdravko Mlinarić, župnik Pavao Mesarić,  predstavnici škole i dječjeg vrtića i svi kandidati na predstojećim izborima, na koncert je došao i župan Matija Posavec, koji rijetko propušta manifestacije u Vratišincu, na što su Vratišinčari posebno ponosni.

Uz prigodne pjesme, igrokaze i recitacije posvećene u prvom redu majci i obitelji, posjetitelji su se prisjetili svojih majki i zajedno s izvođačima, prepuni osjećaja, proslavili ovaj lijep dan.

Autor: as

Ostavi komentar