Operni pjevač Ronald Braus bit će specijalni gost na koncertu Dominika Padarića koji će se održati na blagdan Velike Gospe u utorak, 15. kolovoza, s početkom u 20 sati.

Pozornica za koncert pod nazivom Klasika uz Muru bit će postavljena kod  Mlinarske kuće u Žabniku. Uz Ronalda Brausa, gosti koncerta bit će sopranistica Gabrijela  Hrženjak te Matija Turk i Danijel Oto na klaviru. Organizatori poručuju da ponesete svoje dekice i da tako na neklasičan način uživate u koncertu klasične glazbe. U slučaju lošeg vremena, koncert će se održati u crkvi sv. Ane u Hlapičini.

Dominik Padarić (bariton) iza sebe ima četiri solistička koncerta u rodnom kraju. Do sada je na međunarodnim natjecanjima osvojio tri nagrade, prvu nagradu na Međunarodnom natjecanju mladih solo pjevača Vera Kovač Vitkai 2014. u Novom Sadu, zatim je godinu dana kasnije na istoimenom natjecanju osvojio opet prvu nagradu, kao i u Osijeku u svibnju 2015. godine na Međunarodnom natjecanju Lav Mirski. Čest je gost Međimurske popevke jer nastoji pridonijeti održavanju tradicije međimurske popevke i njezine interpretacije. Nastupio je na Varaždinskim baroknim večerima, s Varaždinskim komornim orkestrom, a već duže vrijeme odrađuje sve zapaženije nastupe u Hrvatskoj i inozemstvu. Prošle je godine održao koncert s Marijom Husar Rimac.

Ulaz na koncert je slobodan!

Ostavi komentar