FOTO: Svetomartinske mažoretkinje proslavila 15 godina rada!

Uz  smotru  mažoretkinja pod nazivom „Mi smo djeca sreće „ Svetomartinske mažoretkinje 28.9.2019. su  proslavile 15 godina rada u sportskoj dvorani u Termama Sveti Martin.

Uz domaćine njih više od 60-tak cura i jednog dječaka sa njihovim dragim gostima mažoretkinja iz cijelog Međimurja  otplesali su sve koreografije koje su ove godine bile na natjecanjima među najboljima. Na kraju smotre otplesale su koreografiju iznaneđenja sa svjetlećim štapovima.

 Trenerice su Stanka Kutnjak i Ana Oletić.

Ove godine natjecale su se na tri natjecanja  državno, međunarodno i Internacionalno na što su jako ponosne, jer su bogatije za 9 zlata, dva srebra i jedne bronce.

– Zahvaljujemo se Općini Sveti Martin na Muri koja nas uvijek prati , a mi zauzvrat ponosno predstavljamo  malu sredinu među velikim i jakim gradovima Hrvatske i svijeta. A isto tako i roditeljima koji su nam najveća podrška i navijačka ekipa na natjecanjima. Pripremamo se već za slijedeće natjecanja te smo spremne za nove pobjede, druženja, novih koreografija i putovanja, poručuju Svetomartinske mažoretkinje.

Ostavi komentar