1.1 C
Čakovec
Srijeda, 6 prosinca, 2023

Dobila sam bitku, ali me strah da se rak ne vrati!

Kristina Bogdan iz Svetog Martina na Muri tek je završila fakultet ekonomije, a onda je saznala bolnu istinu. Kada ju je doktor u ordinaciji potapšao po ramenu i zabrinutim glasom rekao da boluje od raka dojke, život joj se u trenutku okrenuo za 180 stupnjeva i od toga dana više ništa nije bilo isto. Tada je imala svega 24 godine. 

U listopadu, mjesecu borbe protiv raka dojke, s nama je podijelila svoju priču koja joj je obilježila život, kako je sve započelo i kako je danas.

Bilo je to potkraj 2014. godine. Pamtim da sam se tog dana spremala za večeru. Dok sam se oblačila, prstom sam slučajno napipala kvrgu ispod pazuha koja je bila kao veća špekula. Nije mi bilo jasno kako to do sada nisam skužila jer je bilo veliko i tvrdo, promjera oko centimetra. Pokazala sam to mami i odmah sam otišla svojoj doktorici, ispričala nam je Kristina u nadi da će njezina priča pomoći bar jednoj ženi, da ju potakne da na vrijeme otkrije rak dojke i tako spasi svoj život.

Cijeli članak donosimo u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 29. listopada, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE