Magdalena Ferlin iz Železne Gore sa sestrom blizankom proslavila 75. rođendan

U krugu obitelji i prijatelja Magdalena Ferlin iz Železne Gore proslavila je 75. rođendan sa svojom sestrom blizankom Anom Zakrajšek koja živi u Sloveniji. U restoranu Terbotz počastile su svoje goste ručkom i rođendanskom tortom, a dodatan razlog za veselje bio je iznenadni dolazak brata Martina Pozveka koji već desetljećima živi i radi u Australiji.

Susret je bio vrlo emotivan te su se svi prisjetili zajedničkih trenutaka od prije osam godina kada su se napokon ponovno sreli nakon dugih 67 godina.

– Vesela sam što smo se okupili ovom prilikom, no žao mi je što nije mogla doći cijela obitelj. Moj muž Mirko i ja živimo sami, stari smo i radimo koliko možemo. Obrađujemo vinograd i vrt te imamo dosta veliko imanje koje treba kositi – kazala nam je dobro raspoložena i vesela Magdalena kada smo je posjetili na proslavi rođendana.

Magdalena sa svojim mužem Mirkom ima troje djece i petero unuka: Mašu, Maja, Žana, Neu i Zašu, čijim se posjetima vrlo vesele. Kazala nam je da bi bilo sve ljepše kad bi čovjek bio zdrav. No ne žali se, već je zahvalna na svim lijepim trenucima koje joj je život pružio. Zabava povodom rođendana potrajala je do kasnih večernjih sati uz taktove Dušana Rebernika na harmonici.

Blizanke Magdalena i Ana proslavile su 75. rođendan!

 

Ostavi komentar