ZBOG PJESME: Rafalna paljba između načelnika Vičevića i vijećnice Kočila

U burnom tonu započela je i završila je sjednica Općinskog vijeća u Selnici. Kamen spoticanja na početku su bili teniski tereni, a na kraju svečana pjesma Općine Selnica. I u jednom i u drugom slučaju svjedočili smo žestokoj svađi između načelnika Ervina Vičevića i vijećnice Mihaele Kočila. 

Prepirka je započela na aktualnom satu, nakon što je vijećnica Kočila postavila pitanje zašto se je stalo s projektom teniskih terena u Selnici. Načelnik Vičević odgovorio je da se s projektom nije stalo, nego da trenutno postoje prioritetnije stvari za financiranje, kao što je asfaltiranje cesta. 

– S obzirom na to da imamo nerazvrstane ceste u koje moramo uložiti 300 tisuća kuna i klizište u Vinogradskoj ulici, mislim da je to ipak prioritet nad teniskim terenima. Radovi su se pokrenuli kako ne bi propala građevinska dozvola. Radovi će se nastaviti prema našim mogućnostima, u proračunu za 2020. godinu stavili smo 200 tisuća kuna i radovi bi morali početi nakon nove godine, odgovorio joj je načelnik Vičević, no vijećnicu njegov odgovor nije zadovoljio. 

– Mislim da bi to trebao isto biti prioritet jer se teniski tereni vuku već “ohoho” godina.  Bilo bi bolje da se projekti završavaju, a ne da se svako malo srlja s nekim novim projektima, dodala je vijećnica Kočila spomenuvši pri tome da  se u Selnici “mogu organizirati svakojakve manifestacije” aludirajući pri tome na događaje vezane uz branitelje, a da s druge strane projekti, poput teniskih terena, stoje.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju tiskanog izdanja Međimurskih novina!

Ostavi komentar