SELNICA: Načelnik Ervin Vičević završio u samoizolaciji

ervin vicevic
Među 1000 osoba kojih je ovog trenutka u samoizolaciji u Hrvatskoj, u kućnoj karanteni završio je i načelnik Selnice Ervin Vičević. U privatnom angažmanu u srijedu popodne krenuo je vlakom za Budimpeštu, odakle je avionom odletio u Luksemburg. Iz Njemačke natrag u Hrvatsku velika kolona - Posebno me iznenadilo što nakon slijetanja u Luxembourg kontrole nije bilo, a cijelo vrijeme sam držao osobnu u rukama. Na izlazu me sačekao kolega Nijemac iz Merziga sela udaljenog od Luksemburga 30-tak km. Kod njega sam proveo dva sata u kući i nakon toga krenuo vozilom natrag, ispričao je Vičević. Drugog dana navečer je stigao na prijelaz Razkrižje /Banfi gdje mu je policajac uzeo osobnu, upisao ga i pitao ga odakle dolazi. Nakon odgovora da dolazi iz Njemačke, rekao mu je da ide na granični prijelaz Mursko Središće gdje mora do sanitarnog inspektora, što je i učinio. Kolona vozila bila je već kod rotora u Lendavi, a policija ga je pustila do kontrole prijelaza.

Među 13000 osoba kojih je ovog trenutka u samoizolaciji u Hrvatskoj, u kućnoj karanteni završio je i načelnik Selnice Ervin Vičević. U privatnom angažmanu u srijedu popodne krenuo je vlakom za Budimpeštu, odakle je avionom odletio u Luksemburg.

– Posebno me iznenadilo što nakon slijetanja u Luxembourg kontrole nije bilo, a cijelo vrijeme sam držao osobnu u rukama. Na izlazu me sačekao kolega Nijemac iz Merziga sela udaljenog od Luksemburga 30-tak km. Kod njega sam proveo dva sata u kući i nakon toga krenuo vozilom natrag, ispričao je Vičević.

Kako je izgledala procedura na granici te kako provodi dan eu samoizolaicji pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 20. ožujka, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

 

Ostavi komentar