-2.2 C
Čakovec
Utorak, 7 veljače, 2023

Razvojna organizacija zaštite potrošača održala svoju redovnu skupštinu u Selnici

ROZP šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo:

Razvojna organizacija zaštite potrošača /ROZP/, savez udruga za zaštitu prava potrošača održala je 26. studenog 2022. godine u prostorijama Društvenog doma u Selnici Devetu redovnu sjednicu skupštine.

Na Skupštini je jednoglasno prihvaćeno godišnje izvješće o radu i financijsko izvješće za 2022. godinu koje je podnijela Gordana Lukić – direktorica ROZP. Sve nazočne članice su istaknule veliki napredak u radu ROZP tijekom 2022. godine u odnosu ne prijašnji period tj. od kad je ROZP preuzela Gordana Lukić.

Posebno su zapaženi projekti „Trošilica info“ i „Tajni kupac za zaštitu potrošača u procesu uvođenja eura u Republici Hrvatskoj“ koje provodi ROZP. Udruge su iskazale zadovoljstvo iskazanom potporom i pomoći u njihovom radu od strane ROZP.

Potom su usvojeni dokumenti za rad u narednom periodu s težištem na 2023. godini.

Na kraju je direktorica Lukić uručila zahvalnice i priznanja za doprinos radu ROZP.

Sjednici su nazočile sve udruge članice ROZP i to osobnom nazočnošću, Sanja Keretić – predsjednica udruge „Varaždinski potrošač“, Marina Novaković Matanić – predsjednica Udruge „KORANA“, Branka Bišćan – predsjednica Udruge „MREŽNICA“, Marija Vizner – predsjednica Udruge za zaštitu potrošača Kutina i Željko Tomašić – predsjednik Društva potrošača Međimurja, a ostale članice koje nisu mogle nazočiti, preko online platforme.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,699SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE