FOTO: Selničke mažoretkinje zlatne i srebrne u Požegi

Jučer, 16. lipnja, djevojčice i dječak Selničkih mažoretkinja otputovali su na svoje prvo natjecanje u mažoret plesovima. Samo natjecanje odvijalo se u Požegi, a na istom su, osim Selničkih mažoretkinja, sudjelovali i timovi iz Goričana, Koprivnice, Jakšića, Lipika, Pleternice, Velike i domaćina Požege.

Natjecatelji su svoje koreografije otplesali u 10 različitih kategorija i pokazali prekrasne i zanimljive izvedbe.

Član i članice Selničkih mažoretkinja natjecali su se u kategoriji tradicionalni mažoret ples minime mlađe i kategoriji marširajuća skupina – juniori. Svoje su koreografije otplesale s puno žara, širokim osmjehom i velikim samopouzdanjem, što se na kraju vidjelo i po rezultatima. One mlađe, za svoju su izvedbu, osvojile srebrnu medalju, a starija skupna onu zlatnog sjaja.

Prekrasni i odlični rezultati na njihovom prvom natjecanju dali su ima daljnji vjetar u leđa, a atmosfera koja je vladala tijekom cijelog dana druženja bila je neopisiva. S njima su na natjecanje putovali voditeljica Lara Podgorelec, načelnik Općine Selnica Ervin Vičević, predsjednik KUD-a Selnica Ivan Levačić, te oni koji ih prate, bodre i podržavaju sve tri godine njihovog treniranja, njihovi roditelji.Oni su bili najglasniji navijači u dvorani, nisu štedjeli ni glasove ni dlanove!

Ovo prvo natjecanje bilo je jedno prekrasno iskustvo i druženje ispunjeno smijehom,veseljem i srećom. Selničke mažoretkinje vesele se idućim natjecanjima i nastupima koji ih očekuju nakon zasluženog ljetnog odmora.

Ostavi komentar