Evo tko je sve na listi koalicije Reformista i HSS-a u Selnici

Ervin Vičević
Ervin Vičević

Koalicija Narodne stranke – reformista i Hrvatske seljačke stranke predstavila je svoju listu za Općinu Selnica, na predstojećim lokalnim izborima.

Lista za vijeće lista je mladosti i iskustva, kažu iz ove koalicije.

Nakon kandidata za načelnika Ervina Vičevića i zamjenicu načelnika Mariju Jagarinec Sić, redom slijede Ivan Levačić i Miljenko Vrančić predsjednici ogranaka, zatim slijede dvije studentice Ivana Novak i Mihaela Kočila, a među njima dosadašnji vijećnici Josip Bogdan, uvijek smiren i staložen s konkretnim prijedlozima, a posebno je za istaknuti njegova ideja o odnosima Grada Mursko Središće i Općine Selnica.

Dragutin Bohnec, začetnik ideje Selničkih mažoretkinja koja se u kratko vrijeme pretvorila u stvarnost, kao sastavni dio novoosnovanog KUD-a.

Nakon njih Smiljana Fajfer djelatnica uspješnog poduzeća EDTMayer, iskusni vijećnik koji uvijek postavlja konkretna pitanja Mijo Kocijan, Nevenka Oletić tajnica KUD-a i članica DVD-a Selnica, Ivan Bestijanić dugodišnji vijećnik uvijek žustar u svojim izlaganjima i na kraju vrijedna i uvijek dostupna za pomoć Mihaela Novak članica, DVD-a Selnica i KUD-a.

Želim svakako napomenuti da redoslijed na listi nije bitan jer smo se usuglasili da će se nastojati kroz mandat rotirati vijećnici tako da svi imaju priliku osjetiti časnu dužnost općinskog vijećnika. U koalicijskom sporazumu NSR-HSS jasno su naznačeni naši partneri iz HDZ-a i HSLS-a, a u tom smjeru išli smo i u sastavljanju lista mjesnih odbora pa je tako u Merhatovcu i Donjem Koncovčaku listu sastavio HDZ sa već poznatim ljudima, Dragutinom Debelcom i Ivanom Perčićem. Ostalih šest mjesnih odbora pokrile su liste koalicije NSR-HSS. U Bukovcu Klaudija Bistrović koja je odradila izvrstan posao u prethodnom mandatu. U Praporčanu Antun Škvorc. U Zaveščaku Josip Novak koji iako nije bio član MO-a rado je pomagao i odradio niz stvari za Zaveščak i općinu. Plešivica Ivan Bistrović, konačno zajedno s Općinom pokrenuo projekt doma u Plešivici koji je u izradi, a Općina je na sebe preuzela i dovod voda Međimurskih voda s gornje strane, pošto postojeći ne zadovoljava uvjete projekta. A u Selnici listu vodi Branko Panić nezaobilazni dio naše ekipe. Na kraju Zebanec i Miljenko Vrančić koji se već dokazao i prepoznat je kod ljudi koji je uvijek tu spreman primiti upit i napraviti sve da ga riješi iako nije bio predsjednik MO Zebanec i dokazao da je osobna komunikacija s mještanima najvažnija za rješavanje problema u mjesnom odboru. Na zadnjem vijeću već je usuglašeno kako se MO-i još više moraju uključiti u život općine i kako će u novom sazivu uvijek biti pozvani na sjednice vijeća. I dalje u zajedništvu za našu Općinu Selnicu. Pošto me je župan počastio i postavio na 10. mjesto koje izravno vodi u županijsku skupštinu s tim činom potvrdio je da cijeni moj rad i našu općinu – objašnjava Ervin Vičević.

Ostavi komentar