-2.6 C
Čakovec
Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

Općina Pribislavec: Uskoro prvi Božićni sajam, pozivaju se svi zainteresirani izlagači i mještani

Nakon što je u nedjelju u Pribislavcu upaljena prva adventska svijeća, čiju je svečanost vodio župnik Župe sv. Florijana Marko Rac, uskoro stiže i prvi Božićni sajam.

Božićni sajam u Općini Pribislavec će se održati u nedjelju 18. prosinca od 14:00 na prostoru ispred Općine, dok će se kasnije, u Društvenom domu od 17:00 održati koncert u organizaciji KUD-a Kaštel Pribislavec.

Na koncertu će nastupiti: Dječji vrtić Žibeki Pribislavec, vokalni sastav udruge žena Gornji Kraljevec, Cecilija Merkač, KUD Žiškovec, Udruga žena Šafran Štefanec i KUD Kaštel.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače da se jave u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec te pozivamo sve mještane Općine da nam se pridruže, u nadi da će navedeno događanje postati tradicionalna svečanost, poručuju iz Općine.

Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 5. prosinca, prijave (zahtjev za korištenje javne površine) podnose se osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec OVDJE.

Spomenimo još da će se paljenje preostalih svijeća održati svake naredne nedjelje u isto vrijeme (09:00).

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,699SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE