Članice Udruge žena Šipek pokazale veliko srce za dvije obitelji s područja Podturna!

Udruga žena Šipek iz Novakovca ovu su godinu završile na najljepši način humanitarnim koncertom potaknute mišlju pomognimo bližnjima.

Na humanitarni koncert rado su se odazvali svi pozvani izvođači Marija Kupper Jambrošić, Lovro Blažon, KUD Podturen, Kud Novakovec, Udruga Turen iz Podturna, Gusti Draksar, MItrica, Augustina Petrović i Josipa Petrović. Svojim pjesmama, recitacijama i igrokazom oduševili su publiku.

Za svu potrebnu tehniku pobrinuo se Kristijan Srnec. Prikupljeni dobrovoljni prilozi iskoristili su se za nabavku potrebnih stvari za dvije obitelji iz Novakovca. Obitelji koje su darivale su obitelj Stjepana Šantek i obitelj Antona Žardina.

– Ove godine odlučile smo se potpomognuti obitelji sa više djece kako bi im Božić bio ljepši i bezbrižniji, istaknuli su iz Udruge.

Udruzi Šipek nesebično su se donacijama priključili Općina Podturen na čelu sa načelnikom Pericom Hajdarović, Autotransporti Majnić iz Podturna, Prima Čakovec,Bat Čakovec, JYSK Čakovec te Udruga mladih iz Podturna. Nabavljene stvari predane su obiteljima.

Ostavi komentar