Na moto igre stigli bajkeri iz Hrvatske, BiH i Europe

Proteklog vikenda, 2. Podružnica – Sjeverna Hrvatska Moto kluba Veterani – Croatia organizirala je svoje prve sportske igre u motokampu kod jezera u Gornjem Kuršancu, pružajući sudionicima priliku da se natječu u različitim sportskim disciplinama. Na moto igre stigli su veterani-bajkeri iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine te pojedinih država iz Europe u petak 7. lipnja. Kako su članovi pristizali u kamp 2. Podružnice – Sjeverna Hrvatska, atmosfera je postajala sve živahnija i vesela, dok su se sudionici pripremali za prve sportske igre MKVC-a.

Iako je prvi dan bio obilježen kratkotrajnom kišom, vremenski uvjeti su se brzo poboljšali, omogućujući članovima da uživaju u prelijepom okruženju i idealnim uvjetima za takmičenje.

Foto: Općina Nedelišće

U subotu 8. lipnja članovi MKVC-a formirali su moto kolonu i krenuli na prvu destinaciju dana. Moto kolona se zaustavila kod spomenika poginulim braniteljima u Nedelišću, gdje su se članovi MKVC-a pridružili predstavnicima UDVDR-a ogranak Nedelišće i načelniku općine Nedelišće, g. Nikoli Novaku. Svi zajedno zapalili su svijeće kod spomenika poginulim braniteljima i pomolili se u njihovu čast.

Nakon obilježavanja, kolona je krenula na razgledavanje gornjeg dijela Međimurja, s posebnim naglaskom na posjet Mađerkinom bregu. Ova najviša točka Međimurja, koja se uzdiže na 361 metar nadmorske visine, nalazi se u blizini Štrigove, a jedinstven je zbog svoje lokacije koja omogućava pogled na četiri države: Sloveniju, Mađarsku, Austriju (za vedrih dana) te naravno Hrvatsku. Nakon uživanja u panoramskom pogledu, članovi su degustirali vina iz vinarije Štampar, poznate po svojim kvalitetnim vinima.

Tijekom igara, članovi MKVC su pokazali visok nivo sportskog duha, pridržavajući se principa fair playa, što je doprinijelo prijateljskoj i pozitivnoj atmosferi među članovima. Takmičenja su obuhvaćala razne sportske discipline, pružajući raznolikost i mogućnosti za sve sudionike da se istaknu u svojim omiljenim sportovima.

Ove sportske igre bile su odlična prilika za članove MKVC-a da se okupe, natječu i uživaju u prijateljskom duhu, pridržavajući se principa fair playa. Kombinacija sportskih aktivnosti, kulturnih posjeta i zajedničkog druženja doprinijela je jačanju međusobnih veza i stvaranju nezaboravnih uspomena među članovima udruge.

Izvor: Općina Nedelišće

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE