Mala Subotica: Održan prijem za vatrogasne veterane i Simonu Vlašić

U Maloj Subotici načelnik Valentino Škvorc održao je prijem za vatrogasne veterane i Simonu Vlašić.

Općina prepoznaje dobre sportske rezultate i potiče bavljenje sportom, bilo natjecateljski ili rekreativno. Povodom Dana općine uvijek se dodjeljuju nagrade za zapažene rezultate, ali kada su ti rezultati od posebnog značaja za zajednicu ili pojedinca organizira se ovakav prijem kako bi ih posebno istaknuli, zahvalili i podržali daljnji napredak.

Načelnik Općine Mala Subotica primio je vatrogasne veterane iz Vatrogasne zajednice Općine Mala Subotica povodom osvajanja prvog mjesta na 7. Sportskim susretima vatrogasnih veterana Međimurja gdje je domaćin ovogodišnjih susreta bio DVD Donji Kraljevec, na čijem poligonu u Donjem Kraljevcu je održano natjecanje.

Čestitam vatrogasnim veteranima koji su pokazali da i u ovim umirovljeničkim danima nisu stali, ostali su aktivni i spremni su nastaviti raditi za dobrobit zajednice, a još k tome postižu odlične rezultate na natjecanjima. Želim im puno sreće i u nastavku, ali i zahvaliti na dosadašnjem doprinosu kroz dugi niz godina. Naša vatrogasna zajednica ne bi bila perjanica vatrogastva u Međimurju bez njihovog doprinosa do sada, dodao je načelnik Valentino Škvorc.

Osim Vatrogasnih veterana, načelnik je primio i Simonu Vlašić iz Male Subotice koja je sudjelovala na kupu Hrvatske u disciplini  “Lov ribe udicom na plovak”  koje se održalo od 14. do 16. srpnja 2023. godine na jezeru u Bilju, staza prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva. Prvi dan natjecanja osvojila je 1. mjesto u sektoru, a drugi dan 5. mjesto.

Bodovi za pojedinačni plasman kupa Hrvatske se zbrajaju te je sa šest bodova uzela 3. mjesto pojedinačno od 51 natjecateljice, a to je i ujedno njezina prva medalja u kategoriji seniorka.

Čestitam Simoni na ovome izvrsnome rezultatu, a ovime skromnim poklonom želimo pokazati da smo kao zajednica prepoznali njezin uspjeh i da je podržavamo u nastavku bavljenja ovim sportom, rekao je načelnik Valentino Škvorc.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE