Organizatore 2. Utrke općine Mala Subotica razveselio broj sudionika, donosimo popis najboljih

Utrka općine Mala Subotica1
Osvajačice medalja na 7,3 km

Povodom Dana općine Mala Subotica, Udruga sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica, u suradnji s AK Međimurje Čakovec, a pod pokroviteljstvom općine Mala Subotica, organizirala je 2. Utrku općine Mala Subotica.

Utrka je održana u subotu 30. lipnja, a u glavnoj utrci na 7,3 km pobijedili su Helena Javornik, znamenita slovenska dugoprugašica i maratonka iz Maribora i Martin Ignac, nova nada međimurske i hrvatske atletike, iz Murskog Središća član AK Međimurje Čakovec.

U utrci građana, na 3,4 km, pobijedili su Marija Kosi iz Varaždina, članica BK Omega box Varaždin i David Verli iz Cirkovljana, član AK Međimurje Čakovec.
Održane su i dječje utrke na 100 i 300 metara. U konkurenciji vrtića najbolji su bili Ena Janković i Jakov Vilić iz DV Potočnica Mala Subotica. U kategoriji učenika prvih i drugih razreda pobijedili su Ena Madić iz Preloga i Jan Mavrin iz Pribislavca, a kod učenika trećih i četvrtih razreda Ela Grašić iz Male subotice i Dorian Čavlek iz Hodošana, a kod učenika nižih razreda Josipa Halić i Dorian Čavlek. Svi trkači dobili su učesničke medalje, a medaljama je nagrađeno i troje prvoplasiranih po kategorijama u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Tri prvoplasirane trkačice i trkači u ukupnom poretku u obje utrke nagrađeni su peharima.

Organizatore utrke posebno je obradovao velik broj prijavljenih trkačica i trkača: 92 sudionika na 7,3 km, 59 sudionika na 3,4 km, 26 polaznika vrtića na 100 m i 33 učenika na 300 m.

I ove godine organizatori su od svih sudionika utrke dobili čestitke na odličnoj organizaciji i provedbi utrke, koja je prošla bez i najmanjeg problema.

(ljš)

Ostavi komentar