FOTO ADVENT u Goričanu: Blagdanska gastronomska ponuda uz glazbu i druženje!

Advent je najljepše doba u godini kada se pripremamo za veliki blagdan Božića, a paljenjem prve adventske svijeće zapalio je načelnik Općine Goričan Mario Moharić započeo je ovogodišnji Advent u Goričanu.

Prigodnim programom nastupili su Crkveni zbor župe sv. Leonarda Goričan, Dječji vrtić „Ružica“ Goričan, Osnovna škola Goričan, Puhački orkestar Goričan te plesna skupina „Atomi“ nakon čega je slijedio veliki vatromet.

Udruge Općine Goričan pripremile su ukusne kolače i slastice, sočne pečene kobasice, hot-dog, meso z tiblice, sir, bograč, papaline, kuhano vino i čaj te topli punch. Pokrovitelj manifestacije bila je Općina Goričan. Vrijedi napomenuti da je cijela gastronomska ponuda bila besplatna, dok su svi posjetitelji imali priliku u kutiju za dobrovoljne priloge ubaciti svoj prilog.

Druženje mještana Goričana i posjetitelja iz okolnih mjesta, trajalo je do kasno u noć uz pjesmu, vruće napitke i mnogo zabave. Iduće godine očekuje se još bolji Advent, više posjetitelja i ponovno ugodna blagdanska zabava za sve koji žele vidjeti kako se čeka Božić i Nova godina u Goričanu.

Izvor: Općina Goričan

Ostavi komentar