Donosimo detaljni program za Dane Goričana: Zahvalnice i priznanja mještanima!

Dani Općine Goričan i ove će godine biti obilježeni brojnim događanjima koja će se odvijati na igralištu NK Trnava.

Na sam blagdan, u srijedu 24. lipnja u 18 sati održati će se Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Goričan na kojoj će biti uručena općinska priznanja i zahvalnice mještanima i udrugama zaslužnima za postignute rezultate i promicanje Općine. Toga istoga dana u večernjim satima izvlačenjem parova početi će malonogometni turnir koji će trajati sve do nedjelje.

U subotu 27. lipnja u 11 sati u Domu kulture otvoriti će se etno izložba Život v Goričanu kroz 100 let gdje će sa svojim vrijednim eksponatima sudjelovati Udruga poljoprivrednih proizvođača kao organizator, Dobrovoljno vatrogasno društvo Goričan, Kulturno-umjetničko društvo Goričan te Ceško društvo sv. Leonarda. U 13 sati na igralištu Trnave mažoretkinje, uz domaćine, iz Međimurja i okolice u dvosatnom programu pokazati će mažoret plesne pokrete. Specijalitet dana zasigurno će biti vol na ražnju koji će se moći kušati tijekom cijele subote.

Dana 28. lipnja u 15 sati smotrom puhačkih orkestara započeti će nedjeljni program na igralištu, nastaviti će se monokomedijom „Friška udovica“ autorice Anite Tušek i nastupom KUD-a Petrijanec predstavom „Tko je tu lud“ a završiti velikim finalom malonogometnog turnira. U petak, subotu i nedjelju u večernjim će satima publiku zabavljati grupa Dobre vibracije, a biti će prezentirani i domaći proizvodi lokalnih OPG-ova.

Zabava za djecu, langoši, čevapi, dobra zabava, kulturni program, vol na ražnju, sportske utakmice samo su neki od razloga da dođete u Goričan i budete dio proslave Dana Općine.

Ostavi komentar