Koncerti na Porcijunkulovu u Čakovcu: Hari Mata Hari 1. kolovoza, Klapa Intrade 2. kolovoza

Hari Mata Hari

Iako još uvijek Turistička zajednica Grada Čakovca nije objavila izvođače i sve čuva kao tajnu (!?) posebice kada su u pitanju koncerti na velikoj pozornici za Porcijunkulovu 2019., nakon brojnih upita čitatelja, ipak smo uspjeli doznati neke od izvođača.

Tako jedan od najomiljenijih ex jugoslavenskih pop bendova iz BiH u Međimurju – Hari Mata Hari stiže u Čakovec u četvrtak 1. kolovoza. Potvrđeno je to i na službenoj stranici benda.

Svi fanovi ovog benda tako će opet moći uživati u brojnim hitovima poput: Strah me da te ne volim, Lejla, Ne lomi me, Od kad te nema, Prsten i zlatni lanac…

Klapa Intrade

Također, dan kasnije u petak 2. kolovoza na čakovečku pozornicu stiže jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa – Intrade. Na čelu s Tomislavom Bralićem oni će zapjevati dobro poznate klapske hitove poput: Zora bila, Croatio iz duše te ljubim, Ti samo ti itd.

I oni su potvrdili čakovečki nastup na svojoj službenoj stranici.

U očekivanju smo da TZ Grada Čakovca ubrzo objavi i ostale izvođače s obzirom na veliko zanimanje u javnosti, jer mnogi koji rado dolaze na ovu zabavno-glazbenu manifestaciju planiraju i godišnje odmore s dolaskom na nekih od koncerta pa bi željeli znati i planirati kako spojiti jedno i drugo. Porcijunkulovo 2019. održava se od 30. srpnja do 4. kolovoza.

 

Ostavi komentar