8.9 C
Čakovec
Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Uskoro novo izdanje Festivala kazališnih amatera Međimurja

U Domu kulture Grada Preloga i ove će se godine održati Festival kazališnih amatera Međimurja.

Festival kazališnih amatera organizira Zajednica hrvatskih kulturno umjetničkih udruga Međimurske županije, a ove će se godine održati od 5. do 7. travnja uz sjajne predstave međimurskih kazališnih amatera.

U nastavku možete provjeriti raspored festivala.

Prvi dan, petak 5. travnja
  • 16:00  OTVORENJE
  • DRAMSKA DILETANTSKA DRUŽINA KUD-a „KAŠTEL“  PRIBISLAVEC 16:15 – 16:40

Anton Pavlovič Čehov: O ŠTETNOSTI DUHANA 25 min.

  • DJEČJE GRADSKO KAZALIŠTE ČAKOVEC 17:00 – 17:45

Kristina Štebih: ZGINULA JE PIKUŠA 45 min.

  • STUDIO SUVREMENOG PLESA „TEUTA“ ČAKOVEC 18:05 – 18:50

Nikolina Mekovec: NOŽ 45 min.

  • DRAMSKA DRUŽINA KUD-a STRAHONINEC 19:10-19:40

Tamara Zdolec: NIŠT ZA NAS, SVE ZA VAS 30 min.

  • DRAMSKA SEKCIJA KUU „DRUŠTVO ŽENA GORNJI KRALJEVEC“ 20:20 – 21:00

Ignac Šardi: MEĐIMURSKI ZAJTRIK I VEČERJA 40 min.

  • OKRUGLI STOL 21:15

 

Drugi dan, subota 6. travnja
  • KAZALIŠNA DRUŽINA KUU „SELJAČKA SLOGA“ NEDELIŠĆE 14:00 – 15:40

Ivo Brešan: GNJIDA  100  min.

  • DRAMSKA DILETANTSKA DRUŽINA KUD-a „KAŠTEL“ PRIBISLAVEC 16:00 – 16:30

Aleksandra Belec: GNOJ 30  min.

  • KUU „LIPA“ GORNJI MIHALJEVEC 16:50 – 17:45

Marija Winter: LJUBAV SA DVA LICA 55  min.

  • DRAMSKO-RECITATORSKA SKUPINA KUD-a ŽIŠKOVEC 18:05 – 18:40

Stjepan Škvorc: VESELA NOVOST 35 min.

  • DRAMSKA SEKCIJA HKUD-a GORIČAN 19:00 – 19:25

Marija Andročec: ČRNA ZARADA 25 min.

  • DRAMSKA SEKCIJA KUD-a  OPĆINE DONJI KRALJEVEC 20:05 – 21:25

Magdalena Vlah-Hranjec: PISMO 80 min.

  • OKRUGLI STOL 21:40

 

Treći dan, nedjelja 7. travnja
  • DRAMSKA SEKCIJA  KUD-a „KATRUŽE“  IVANOVEC 13:30 – 14:05

Sanja Kolarić Purgar i Slavica Petković: DOBRO JE BITI GOSPON DOKTOR I GOSPA DOKTORICA 35 min.

  • DRAMSKA SEKCIJA HKUU „SVETI MARTIN“ SVETI MARTIN NA MURI 14:25 – 15:25

Štefica Fanjek: GOSPODAR JE ZVONEL    60  min.

  • DRAMSKA SEKCIJA  KUU „VESELI MEĐIMURCI“  ČAKOVEC 15:45 – 16:35

Kristina Štebih: MORNARI   50  min.

  • DRAMSKA SEKCIJA KUD-a  BELICA 16:55 – 17:40

Stjepan Škvorc: ČEHARA   45  min.

  • KAZALIŠNA DRUŽINA ŠTOLCER ČAKOVEC 18:00 – 19:15

Kristina Štebih: TARZAN I SVINJA NA POSLJEDNJOJ VEČERI  75  min.

  • OKRUGLI STOL 19:30
  • PROGLAŠENJE 21:15

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE