Tenis klub Prelog iskazao se u organizaciji prvenstva za djecu

Otvoreno prvenstvo Preloga za djecu tenis1

U Prelogu je na teniskim terenima TK Prelog, 2. i 3. lipnja, održan turnir iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske „Otvoreno prvenstvo Preloga za djecu do 8, 9 i 10 godina“.

U dva dana natjecalo se ukupno 63 djece iz pet županija sa sjevera Hrvatske.

Najuspješniji u kategoriji do 10 godina bili su Noa Šimek iz kluba TK Varteks Varaždin i Nika Dragičević iz TK Didon Virovitica u konkurenciji ukupno 19 djevojčica i dječaka.

U kategoriji do 9 godina sudjelovala su 22 djevojčica i dječaka, a najuspješniji je bio Rian Bregović iz TK Varaždin 1181.

Kod najmlađih do 8 godina plasman se rangira po skupinama (zlatna, srebrna, brončana i zelena), a nekima je to bilo prvo službeno natjecanje. Na turniru u toj kategoriji je sudjelovali su 22 djevojčica i dječaka.

Na turniru je sudjelovalo i tenisača tenisačica domaćina TK Prelog: Tena Posavec, Iris Jurčec, Ana Vlah, Dea Vidović, Mia Križaj, Ana Poredoš i Lara Begović, a ovim putem im klub čestita na odličnoj igri.

Osim dobrog vremena, zadovoljstvu sviju koji su došli pomogli su i organizatori – članovi TK Prelog koji su svojim volonterskim angažmanom pomogli da sve prođe u najboljem redu i kojima je organizacija ovog turnira već postala prava rutina pa se polako razmišlja i o organizaciji jačih turnira iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

Ostavi komentar