Modernizacija Preloga: Ugovori za uređenje ulica potpisani, kanalizacija idući korak

Kraj ljeta donosi novi zamah radovima na području Grada Preloga.

Ovih dana kreću iskopi na izgradnji terena sa umjetnom travom u Parku Mladosti u Prelogu, a u prostoru Uprave Grada Preloga, gradonačelnik, Ljubomir Kolarek, potpisao je i nekoliko ugovora vezano uz izgradnju i uređenje prometnice Industrijske zone Istok (UK8 i UK13), te ulica Dragutina Antoleka Orešeka, Jug IV i Katarine Dolenec u Prelogu.

Ugovore je gradonačelnik Kolarek potpisao sa tvrtkom Pavlic-Asfalt-Beton d.o.o. iz Donjeg Kraljevca, ispred koje je ugovore potpisala Darija Pavlic.

Redom je potpisan Ugovor o izvođenju radova na izgradnji prometnice i kanalizacije u Ulici Jug IV i Ulici Katarine Dolenec u Prelogu, vrijedan 218.658,10 eura (sa PDV – om). Dodatno uređenje i proširenje, predviđeno je u Ulici Dragutina Antoleka Orešeka, a predviđena vrijednost radova potpisanim Ugovorom je 198.226,13 eura (sa PDV – om).

Posljednji u nizu potpisanih ugovora je Ugovor o izvođenju radova na izgradnji prometnica Industrijske zone Istok (UK8 i UK13). Ovdje se radi o spoju Industrijske zone Istok i južnog dijela Preloga, preko Ulice Vladimira Nazora, a radovi su vrijedni 248.494,00 eura (sa PDV – om).

Gradonačelnik Kolarek izrazio je veliko zadovoljstvo potpisanim ugovorima, istaknuvši da i ova uređenja, naoko nevidljiva, ali važna za život Preloga i njegovih stanovnika, itekako podižu kvalitetu života na području Preloga.

Sljedeći korak u uređenju Preloga je i početak izgradnje kanalizacijske mreže u ulicama Vladimira Nazora, Stjepana Radića, Dragutina Domjanića i Jug I.

 

Izvor i foto: Grad Prelog

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE