Sljedeći vikend dođite na novo, bogato izdanje Sajma cvijeća u Prelogu!

Proljetni dani postaju sve duži, a sunce nas sve jače grije.

Stiglo nam je proljeće i naši vrtovi su zablistali u pravim proljetnim bojama i mirisima. U tom duhu, u Prelogu punom parom teku pripreme za tradicionalni 23. Sajam cvijeća koji će se ove godine održavati od 26. do 28. travnja na prostoru iza Gradske uprave Grada Preloga.

Cilj Sajma cvijeća oduvijek je bio potaknuti stanovnike Međimurja, i šire, na uređenje svojih okućnica i balkona, dvorišta, vrtića i škola, ali i stvoriti kulturu uređenja mjesta, privući što više posjetitelja te pružiti zanimljiv popratni zabavni program. Sajam će trajati tri dana, od petka do nedjelje, kroz koja će se na novoj pozornici ispreplitati bogat kulturno-umjetnički program, etno program i običaji, gostujuće kulturne udruge i glazbeni izvođači poput benda Trí Fir, koji će živu atmosferu Sajma cvijeća 27. travnja rasplamsati živim irskim pub i folk pjesmama.

Rekordan broj izlagača od prošle godine i ove je godine premašen. Na Sajmu će izlagati izlagači iz Međimurja, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije, iz Ivanić-Grada i Pitomače, pa čak i iz Vijetnama, a prostor Sajma dodatno će krasiti cvjetne kreacije mlade međimurske cvjećarke Veronice Cenko te Martine i Tomislava iz varaždinske agencije PR Lady Weddings&Events. Kreativnost i jedinstvenost glavni je moto ovogodišnjih izlagača na Sajmu cvijeća u Prelogu – pravoj rapsodiji boja, mirisa i okusa.

Sajam cvijeća 2024. Prelog

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE