Kino, kokice i kokteli pod noćnim nebom u Prelogu oduševili obitelji i prijatelje

Sezona odmora i praznika se polako bliži svom kraju, ali završila je na visokoj noti zahvaljujući nezaboravnom kino-eventu na otvorenom koji je osvojio srca preko 70 djece i roditelja.

Organizirano u suradnji s Dječjim klubom Sims, Društvom Naša djeca Prelog i Knjižnicom i čitaonicom Grada Preloga, događanje minulog četvrtka privuklo je razne posjetitelje koji su zajedno stvorili opuštenu i ležernu atmosferu.

Ovaj poseban događaj okupio je obitelji i prijatelje koji su donijeli svoje dekice i dobro raspoloženje. Večer je počela u 18:30, kada su se prisutni rasprostrli na travi sa svojim dekicama kako bi udobno uživali u filmskom programu. Veliki vanjski ekran zaživio je s prikazivanjem filma “Dnevnik Pauline P.”, koji je nasmijao i dirnuo sve prisutne.

Kako bi iskustvo bilo potpuno, posjetiteljima nisu nedostajale mirisne kokice, nezaobilazni pratitelji svakog kinematografskog doživljaja. Dodatno, stariji posjetitelji su imali priliku uživati u osvježavajućim koktelima, koji su doprinijeli čaroliji ljetne večeri.

Atmosfera je bila prepuna smijeha i radosti, a dojmovi od strane prisutnih su bili jasni: ovakav event obavezno treba ponoviti. Svi prisutni su bili oduševljeni organizacijom, izborom filma i opuštenim ambijentom koji je poticao međusobno zbližavanje i stvaranje uspomena.

Kao oproštaj od sezone ljetnih radionica i aktivnosti tijekom školskih praznika, ovaj kino-event na otvorenom pokazao je koliko su zajednički trenuci važni. Organizacijski tim sačinjen od Dječjeg kluba Sims, Društva Naša djeca Prelog i Knjižnice i čitaonice Grada Preloga poručuje – Vidimo se ponovno, s još više entuzijazma i ideja, jer zajedničkih trenuci poput ovog čine našu zajednicu još snažnijom! (Grad Prelog)

Foto: Grad Prelog/Studio VIPRO

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE