Prelog dobio vlastiti ured Savjetodavne službe Republike Hrvatske

ured Savjetodavne službe Prelog

U srijedu, 14. veljače, otvoren je u Prelogu ured Savjetodavne službe Republike Hrvatske, javlja Grad Prelog na svojoj internetskoj stranici.

Savjetodavna služba je javna ustanova za savjetodavnu djelatnost u poljoprivredi, ruralnom razvoju, ribarstvu te unapređenju gospodarenja šumama i šumskim zemljištima šumoposjednika.

Uz otvorenje, u dva je dana u Prelogu održan i kolegij pročelnika podružnica Savjetodavne službe iz cijele Republike Hrvatske. Dvodnevni kolegij završit će otvorenjem ureda Savjetodavne službe u Štrigovi.

Otvorenju ureda u Prelogu, nazočili su ravnatelj Savjetodavne službe Zdravko Tušek, član Upravnog vijeća i pročelnik međimurske podružnice Savjetodavne službe Milorad Šubić, Goran Gotal, pročelnik Upravnog odjela za poslove župana Međimurske županije te predstavnici Grada Preloga, gradonačelnik Ljubomir Kolarek, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki te zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan.

– Drago mi je da se Savjetodavna služba i ovim otvaranjem ureda u Prelogu, želi još više približiti našim poljoprivrednicima, ne samo Grada Preloga već i cijelog ovog dijela Međimurja – istakao je gradonačelnik Kolarek, uz zahvalu ravnatelju Savjetodavne službe, Zdravku Tušeku.

Ured u Prelogu jedna je od 115 ispostava Savjetodavne službe širom Republike Hrvatske. Ured će u Prelogu imati dvije djelatnice, a radno vrijeme biti će svakoga radnog dana od 7 – 15 sati. Ured se nalazi na adresi Glavna 35 u Prelogu, na drugom katu.

Foto: Studio Vipro

Ostavi komentar