Osvojili su 4 naslova prvaka i sada imaju samo jednu skromnu želju!

Sretni pobjednici

Niz naslova prvaka proslavljen je prošlih tjedana u Parku Mladosti. U čak četiri od devet liga, u kojima su sudjelovali prošle godine, mladi nogometaši nogometne škole Nogometnog kluba Mladost Komet završili su na prvom mjestu.

Trenutno unutar kluba djeluje osam selekcija mlađih dobnih kategorija: U6 – dječaci do 6 godina, natjecali su se u Ligi predpočetnika Međimurskog nogometnog saveza – trener Patrik Šimunić, U7 – natjecali su se u Ligi predpočetnika Međimurskog nogometnog saveza – trener Nikola Bukal, U8 – natjecali su se u Ligi početnika Međimurskog nogometnog saveza – trener Denis Golubić, U11 – natjecali su se u Ligi početnika Međimurskog nogometnog saveza te u 2 NL Zapad Hrvatskog nogometnog saveza i Ligi MNS – a – trener Ivan Jarić, U13 – natjecali su se u 2 NL Zapad Hrvatskog nogometnog saveza – trener Ivan Zrna, U15 – natjecali su se u 2 NL Zapad Hrvatskog nogometnog saveza i Ligi MNS – a – trener Damir Pigac, U16 – natjecali su se u Ligi Međimurskog nogometnog saveza – trener Tomica Lipić, U19 – natjecali su se u Kvalitetnoj ligi Škola nogometa MNS – a – trener Davor Balent.

Sa golmanima kluba radi trener Davor Čonkaš. Nogometna škola Mladost Komet okuplja i klubove iz Oporovca, Čehovca, Otoka, Donjeg Mihaljevca, Podbresta, Svete Marije i Hodošana.

4 naslova prvaka

Naslov prvaka tako je proslavila ekipa U19 sa svojim trenerom Davorom Balentom, ekipa U8 sa trenerom Denisom Golubićem, a posebno je veselo bilo prilikom proslave dvostrukih prvaka, ekipe U11, koja je osvojila naslov i u županijskoj i regionalnoj ligi, a kao trener ih je vodio Ivan Jarić.

-150 igrača i igračica, naslovi prvaka, dobra ekipa trenera. Ponosan sam kao predsjednik kluba na ovu djecu te zahvaljujem Gradu Prelogu, Zajednici sportskih udruga Grada Preloga, svim našim sponzorima, a posebno Kometu na pomoći u radu. Također zahvaljujem i klubovima koji su uključeni u rad naše škole nogometa.

U Prelogu su, između ostalih krenuli i Lovro Zvonarek, reprezentativac i igrač giganta Bayerna te i Andro Sokač, danas reprezentativac Hrvatske u U15 kategoriji.

-Želja je samo jedna: umjetna trava u Prelogu, ističe predsjednik Mladosti Komet Željko Sokač. Mladim nogometašima stigli su pehari i medalje, a čestitali su im predstavnici međimurskog i varaždinskog nogometnog saveza, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki te  predsjednik Zajednice Sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa.

Ostavi komentar