14.4 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Osvojili su 4 naslova prvaka i sada imaju samo jednu skromnu želju!

Niz naslova prvaka proslavljen je prošlih tjedana u Parku Mladosti. U čak četiri od devet liga, u kojima su sudjelovali prošle godine, mladi nogometaši nogometne škole Nogometnog kluba Mladost Komet završili su na prvom mjestu.

Trenutno unutar kluba djeluje osam selekcija mlađih dobnih kategorija: U6 – dječaci do 6 godina, natjecali su se u Ligi predpočetnika Međimurskog nogometnog saveza – trener Patrik Šimunić, U7 – natjecali su se u Ligi predpočetnika Međimurskog nogometnog saveza – trener Nikola Bukal, U8 – natjecali su se u Ligi početnika Međimurskog nogometnog saveza – trener Denis Golubić, U11 – natjecali su se u Ligi početnika Međimurskog nogometnog saveza te u 2 NL Zapad Hrvatskog nogometnog saveza i Ligi MNS – a – trener Ivan Jarić, U13 – natjecali su se u 2 NL Zapad Hrvatskog nogometnog saveza – trener Ivan Zrna, U15 – natjecali su se u 2 NL Zapad Hrvatskog nogometnog saveza i Ligi MNS – a – trener Damir Pigac, U16 – natjecali su se u Ligi Međimurskog nogometnog saveza – trener Tomica Lipić, U19 – natjecali su se u Kvalitetnoj ligi Škola nogometa MNS – a – trener Davor Balent.

Sa golmanima kluba radi trener Davor Čonkaš. Nogometna škola Mladost Komet okuplja i klubove iz Oporovca, Čehovca, Otoka, Donjeg Mihaljevca, Podbresta, Svete Marije i Hodošana.

4 naslova prvaka

Naslov prvaka tako je proslavila ekipa U19 sa svojim trenerom Davorom Balentom, ekipa U8 sa trenerom Denisom Golubićem, a posebno je veselo bilo prilikom proslave dvostrukih prvaka, ekipe U11, koja je osvojila naslov i u županijskoj i regionalnoj ligi, a kao trener ih je vodio Ivan Jarić.

-150 igrača i igračica, naslovi prvaka, dobra ekipa trenera. Ponosan sam kao predsjednik kluba na ovu djecu te zahvaljujem Gradu Prelogu, Zajednici sportskih udruga Grada Preloga, svim našim sponzorima, a posebno Kometu na pomoći u radu. Također zahvaljujem i klubovima koji su uključeni u rad naše škole nogometa.

U Prelogu su, između ostalih krenuli i Lovro Zvonarek, reprezentativac i igrač giganta Bayerna te i Andro Sokač, danas reprezentativac Hrvatske u U15 kategoriji.

-Želja je samo jedna: umjetna trava u Prelogu, ističe predsjednik Mladosti Komet Željko Sokač. Mladim nogometašima stigli su pehari i medalje, a čestitali su im predstavnici međimurskog i varaždinskog nogometnog saveza, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki te  predsjednik Zajednice Sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE