Mladost Komet igra protiv Slaven Belupa kao uvod u buduću suradnju

NK Mladost Komet NK Slaven Belupo

U sklopu priprema za novu sezonu u 1. HNL nogometaši prvoligaša iz Koprivnice Slaven Belupa, odigrat će prijateljsku utakmicu s ekipom Mladosti Komet iz Preloga.

Igrači Tomislava Ivkovića krenuli su s pripremama prije desetak dana te će u Prelogu gostovati u subotu, 30. lipnja, s početkom u 17 sati.

Mladost Komet sa svojim pripremama za novu sezonu krenut će kroz desetak dana, a sigurno će dečki trenera Gregora Bunca željeti pružiti dobar otpor nogometašima iz Koprivnice.

Ovaj će susret biti i početak suradnje ova dva kluba. Naime Mladost Komet i Slaven Belupo, u mjesecu srpnju, potpisat će sporazum o suradnji, koji se prije svega odnosi na suradnju dviju nogometnih škola. Nekoliko sjajnih talenata već je našlo svoje mjesto u kategorijama Slaven Belupa: Matija Mišić, Lovro Zvonarek, Silvio Pigac, Domagoj Maltar, prije njih Luka i Filip Varga te Petar Božek. Suradnja sa Slaven Belupom trebala bi donijeti novi kvalitetni iskorak u radu Nogometnog kluba Mladost Komet.

Trenutno u sklopu Mladosti Komet djeluje sedam selekcija malih nogometaša s gotovo 130 igrača. Treneri su Damir Pigac, Denis Golubić, Davor Špoljar, Ivan Zrna, Davor Balent, Velimir Kalšan te trener prve ekipe Gregor Bunc.

Posebno treba istaći veliku pomoć Grada Preloga te tvrtke Komet iz Preloga bez čije pomoći teško da bi ovakav pogon mogao preživjeti i raditi. Mladost Komet radi skromno, bez velikih obećanja, stojeći čvrsto na zemlji. Najveća i jedina ambicija kluba iz Preloga jest ulaganje u vlastiti kadar te jednog dana imati ekipu poniklu u vlastitom pogonu.

Utakmica seniorskih sastava Mladosti Komet i Slaven Belupa, na rasporedu je u subotu u 17 sati u Parku Mladosti u Prelogu.

Ostavi komentar