Mato Kljajić i Ljubomir Kolarek razgovarali o nogometnim planovima

Ljubomir Kolarek Mato Kljajić

U prostorima Grada Preloga, gradonačelnik Ljubomir Kolarek priredio je primanje za Matu Kljajića, novog člana Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Mato Kljajić svoju je karijeru sportskog djelatnika započeo kao predsjednik Nogometnog kluba Mladost iz Preloga, na što je posebno ponosan te i danas rado pomaže i navija za svoju Mladost. Danas je predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije te predsjednik Međimurskog nogometnog saveza.

Gradonačelnik Kolarek zaželio je puno uspjeha u radu te veliko zadovoljstvo što Međimurje sada ima i svoga predstavnika u najvišem tijelu hrvatskog nogometa.

– Neću zaboraviti ni Međimurje, ni Prelog – istakao je Kljajić.

S obzirom na veliki broj djece koja se danas bave nogometom u Prelogu kao i želju za obogaćivanjem turističke ponude u Prelogu, gradonačelnik je istakao želju za izgradnjom igrališta s umjetnom travom u Sportskom parku Mladost u Prelogu, što je Kljajić podržao, obećavši maksimalnu pomoć u tom projektu kao i u praćenju rada svih sportskih udruga u Prelogu, posebno onih koji u svojim društvima okupljaju najmlađe članove.

Izvor i foto: Grad Prelog

Ostavi komentar