Goran Gotal novi predsjednik Gradskog stolnoteniskog kluba Prelog

Gradski stolnoteniski klub Prelog

Gradski stolnoteniski klub Prelog održao je u Izbornu Skupštinu kluba na kojoj je izabrano novo vodstvo kluba.

Tajnik kluba Zlatko Filipić, zahvalio se dosadašnjem predsjedniku Vinku Samardžiji na uloženom trudu i doprinosu za kvalitativni iskorak u radu kluba.

Protekla sezona bila je natjecateljski izuzetno uspješna, ali i zahtjevna. Naime, ženska ekipa se natječe u 1. Hrvatskoj ligi –istok što je za mlade i perspektivne stolnotenisačice (Izidora Pongrac, Nika Burić, Agia Malvić, Tonka Hozjak, Antonija Martinec i Milena Horvat) korisno i neprocjenjivo iskustvo.

Muške seniorske ekipe uspješno su igrale u drugoj, četvrtoj i sedmoj županijskoj ligi, a ekipe u četvrtoj i sedmoj ligi osvojile su pehare za odlično drugo i treće mjesto.

Posebno je bitno istaknuti rad i doprinos klubu ponajboljeg međimurskog stolnoteniskog trenera Rajka Jagara. Kontinuirani rad i treninzi s dvadesetak mladih rezultirali su time da na svim turnirima mladi igrači i igračice Preloga ostvaruju vrlo zapažene rezultate.

Klub svake godine u suradnji s OŠ Prelog, Zajednicom sportskih udruga grada Preloga i Gradom Prelogom uspješno organizira Turnir za mlađe kategorije s područja Međimurske županije. Takav strateški pristup u radu kluba doveo je GSTK Prelog u društvo pet najboljih klubova u Međimurskoj županiji.

Članovi kluba na Izbornoj su skupštini izabrali novo vodstvo za naredni četverogodišnji mandat. Novoizabrani predsjednik kluba je Goran Gotal iz Preloga, a članovi upravnog odbora su Nenad Martinec-dopredsjednik, Zlatko Filipić-tajnik te  Krešo Horvat i Dubravko Hozjak članovi. Predsjednik nadzornog odbora kluba je Mladen Novak, a članovi su Draženko Igrec i Patrik Kalšan.

– Plan i program rada kluba u narednom periodu bazirat će se na dosadašnjem entuzijazmu i zajedništvu koje postoji u klubu s naglaskom na daljnji rad s mladima koje treba zadržati u ovom prekrasnom sportu kojim se izgrađuju bitne životne vrijednosti. Novim projektima nastojat ćemo još više popularizirati i približiti stolni tenis svim mještanima grada Preloga te otvoriti vrata svim rekreativcima koji se žele uključiti u ovaj sport – rekao je novi predsjednik Goran Gotal.

Ostavi komentar