FLASHBACK party! Povratak u 90′: U Prelog dolaze Minea, Ivana Banfić i Ella!

Uoči fašnika, kada svi postajemo netko drugi, kada se s maskom možemo izvući s našim ludostima očekuje nas party stvoren baš za to. Grad Prelog odlučio nas je vratiti u lude 90′. Po prvi puta u Prelogu će nastupati izvorni izvođači na dosad najvećem takvom partyju.

Glazbeni spektakl koji će nam predočiti originalnu tematiku 90′. Doba koje su obilježile neke stvari poput benzina od 4 kn, Discmana, videokazeta, popularne serije Baywatch s Pamelom Anderson, MTV hitova, Motoroline i Nokijine “cigle” te autoškole za 100 maraka.

Bila su to neka dobra vremena kojih se možete prisjetiti u Prelogu 22. veljače od 21 sat u sportskoj dvorani. Stotine mladih obučeno u svoje krištavo – blještave modne kombinacije s nezaobilaznim sramotnim plesnim pokretima karakterističnim za vrijeme Stevea Urkela.

Nastupaju IVANA BANFIĆ, MINEA i ELLA koje će nas rasplesati svojim dobro znanim hitovima, a DJ Alan će se pobrinuti da ne budu zapostavljeni ni strani hitovi 90′. Od 21 do 22 sata tu je HAPPY HOUR kad će sva pića biti po 10 kuna.

Kako je to noć uoči fašnika odlučili smo se za BEST OUTFIT AWARDS. Naš stručni žiri odabrat će tri najbolje outfite/maske koje ćemo nagraditi. Najbolji osvaja PUTOVANJE agencije Potepuh za 2 osobe.

Ulaz je BESPLATAN, potrebna je samo dobra volja s dozom ludosti.

Kako ne bi ostali bez svog mjesta, svoj stol možete rezervirati pozivom na 0989677566

Vidimo se 22.02. od 21h u sportskoj dvorani u Prelogu!

Ostavi komentar