2.2 C
Čakovec
Subota, 25 studenoga, 2023

Započela izgradnja pješačko biciklističke staze u Poljskoj ulici u Murskom Središću

Grad Mursko Središće započeo je izgradnju pješačko biciklističke staze u Poljskoj ulici s ciljem povećanja sigurnosti pješaka i biciklista na tom području.

Nakon provedenog postupka javne nabave, Grad je u lipnju 2023. godine potpisao ugovor s tvrtkom Kabel-mont d.o.o. za izgradnju pješačko biciklističke staze u Poljskoj ulici u vrijednosti od 102.521,25 eura s uključenim PDV-om, a očekuje se da će radovi biti dovršeni do kraja 2023. godine.

Grad Mursko Središće u fazi je završetka provedbe projekta aglomeracije što znači da je na novo izgrađena većina prometnica, a one prometnice koje nisu bile obuhvaćene projektom sanirane su ili će biti što pak znači da je kroz posljednje tri godine sanirana gotovo sva prometna infrastruktura na području grada Mursko Središće.

Izgradnjom pješačko biciklističke staze u Poljskoj ulici u Murskom Središću stvara se sigurniji put do vrtića. Isto tako, Grad Mursko Središće je navedeni projekt prijavio na Javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u Program podrške regionalnom razvoju gdje je potraživani iznos 60% od ukupnog iznosa radova na izgradnji.

 

Izvor i foto: Grad Mursko Središće

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Kravica Rozmari Mu premijera predstave za djecu

Kravica Rozmari

FOTO: Šetnja uz Muru kod Podturna

U Varaždinu je otvorena Ledena čarolija

lpt prelog

Tvrtka Bali seli iz Donje Dubrave u Prelog