OPG Šopar iz Murskog Središća domaćin Regionalnih dana polja sjeverozapadne Hrvatske

OPG Šopar Regionalni dani polja sjeverozapadne Hrvatske1

Na obiteljsko poljoprivrednom imanju obitelji Šopar održani su Regionalni dani polja sjeverozapadne Hrvatske za uljanu repicu.

Grad Mursko Središće je o ovome poslao priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti.

Na obiteljsko poljoprivrednom imanju obitelji Šopar u najsjevernijem gradu Republike Hrvatske Murskom Središću u četvrtak, 07. lipnja 2018. godine, održani su Regionalni dani polja sjeverozapadne Hrvatske za uljanu repicu.

Na imanju su se okupili brojni poljoprivrednici iz Međimurja, Zagorja, Virovitice, Koprivnice, Zagreba, Bjelovara i Karlovca. Uz domaćine i brojne poljoprivrednike Regionalnim danima polja prisustvovao je i Ivica Pozer – voditelj prodaje za sjeverozapadnu Hrvatsku za DuPont Pioneer te gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak.

Voditelj prodaje za sjeverozapadnu Hrvatsku u DuPont Pioneeru Ivica Pozer naveo je kako im je interes prezentirati asortiment koji je ustaljeni i novi asortiment koji dolazi u budućnosti dok se domaćin te uspješan i vrijedan poljoprivrednik iz Murskog Središća Alen Šopar srdačno zahvalio svima prisutnima.

– Jako cijenim vaš rad i trud. Čini mi se da su neki kvalitetniji pomaci napravljeni prema boljim uvjetima u poljoprivredi ali naravno da je to proces koji traje godinama. Vaša tvornica je pod nebom što znači da uvelike ovisite o vremenskim uvjetima (kiša, sunce, tuča, vjetar) te znam da vam je teško. Siguran sam da uz znanje, trud i volju možete uspjeti. Koristite što više europske fondove bez obzira koliko prijave bile komplicirane, budite ustrajni i ne posustajte. Želim vam puno uspjeha i svako dobro – iznio je gradonačelnik Dražen Srpak.

U ponedjeljak 11. lipnja 2018. godine na imanju obitelji Šopar održati će se Regionalni dani polja sjeverozapadne Hrvatske za pšenicu.

Foto: Grad Mursko Središće

Ostavi komentar