Mursko Središće: Novi način plaćanja komunalne naknade od 1. kolovoza!

U današnje vrijeme vrlo su česte uplate računa putem Internet bankarstva zbog digitalizacije i novonastale situacije s korona virusom te je samim time i smanjeni broj uplata na blagajnama poduzeća, gradova, općina i ostalih poslovnih subjekata, izvijestili su iz Grada Mursko Središće. 

Rad blagajne Grada Mursko Središće od 13. srpnja 2020. godine do 1. kolovoza 2020. godine za plaćanje komunalne naknade i naknade za uređenje voda biti će ponedjeljkom od 12 do 16 sati i četvrtkom od 8 do 12 sati na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ Mursko Središće.

Od 1. kolovoza 2020. godine pa nadalje plaćanje komunalne naknade i naknade za uređenje voda za domaćinstva na području grada Mursko Središće vršiti će se u najpovoljnije odabranoj agenciji, pošti ili banci, a o čemu ćemo naknadno obavijestiti javnost.

Dakle, Grad Mursko Središće sklopit će Ugovor s najpovoljnijim vršiteljem usluga naplate, a rad blagajne u Gradu Mursko Središće se ukida. Isto tako, građani i dalje neće morati plaćati naknadu za plaćanje računa za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda jer će istu u cijelosti plaćati Grad Mursko Središće. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE