Božićno – novogodišnji koncert u Murskom Središću razdragao posjetitelje

Božićno – novogodišnji koncert Mursko Središće

U utorak, 26. prosinca, u Centru za kulturu Rudar u Murskom Središću s početkom u 17 sati održan je božićno – novogodišnji koncert.

Prekrasnim izvedbama brojnih poznatih i manje poznatih božićnih skladbi, blagdansko su raspoloženje uljepšali članovi pjevačkog zbora KUD-a Mura Mursko Središće, Crkvenog zbora Mursko Središće i vokalne skupine Ftičice.
Za nastup su ih pripremale i na nastupu vodile voditeljice Marija Trstenjak i Danijela Sabo.

Koncert je započeo zajedničkom izvedbom svih izvođača, nakon čega su se, svatko posebno, predstavili svojim točkama. Posebne zahvale organizatora upućene su prisutnom gradonačelniku Draženu Srpaku i župniku koji ih podržavaju u njihovom višegodišnjem radu.

Na kraju koncerta koji je završio zajedničkom izvedbom Bijelog Božića, svi su pjevači posjetiteljima čestitali Božić i Novu godinu, te poželjeli obilje mira i zdravlja.

Mi im od srca čestitamo na prekrasnom nastupu i nadamo se da će građani Murskog Središća, u danima koji slijede, prepoznati trud i odricanja izvođača i njihovih voditeljica, te da će u novouređenom Centru za kulturu biti još više posjetitelja koji uživaju u čaroliji poput ove koja je danas nastala iz predivne božićne glazbe.

(as)

Ostavi komentar