6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Vol na ražnju, specijalitet dana na Porcijunkulovom

Danas (nedjelja) u ranim jutarnjim satima na samom ulazu u čakovečki Perivoj Zrinskih u sklopu ovogodišnjeg Porcijunkulovog, počelo je pečenje vola na ražnju. Naime, kako bi pojačali svoju ionako bogatu gastronomsku ponudu u Benjamin Cateringu odlučili su pripraviti ovu deliciju za mnogobrojne posjetitelje čakovečkog prošćenja, koja će biti na tanjurima oko 13 sati, odnosno nakon devet sati sati okretanja na vatri za koju je bilo potrebno pripremiti tri metra drva.

Stoga, dođite i danas na Porcijunkulovo i uz cijenu od samo 35 kuna po porciji uz prilog, uživajte kod Bača u ovoj finoj mesnoj deliciji.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE