U Krištanovcu svečano proslavljen dan škole

Učenici I. osnovne škole Čakovec – Područne škole Krištanovec uz svoje učiteljice i roditelje proslavili su Dan škole. Pritom su pripremili Dan otvorenih vrata svog drugog doma, predstavili se izložbom radova te priredbom i iskoristili priliku da se oproste od onih školskih kolega koji odlaze u matičnu školu.

Domaćini su uz učenike bili ravnatelj I. OŠ Siniša Stričak te Veronika Kapelari Horvat, voditeljica Područne škole i učiteljica Tea Horvat. Školu koja će sljedeće školske godine upisati čak 9 novih učenika, posjetila je pritom i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini koja se zajedno s roditeljima uvjerila u rezultate ovogodišnjeg marljivog truda učenica i učenika.

Foto: Grad Čakovec

Djeca su pokazala svoju kreativnost raznim radovima, pjesmama i nastupima, ali i izrazila svoje mišljenje o prijateljstvu, zajedništvu i poštovanju. Sveukupno škola broji 16 učenika koji su smješteni u kombinirane razredne odjele 1. i 3. te 2. i 4. razredi. Svi oni pokazali su svu svoju pozitivu, te želju za druženjem i stvaranjem, pa je evidentno da ih kraj školske godine ne veseli.

Foto: Grad Čakovec

Ravnatelj i gradonačelnica uz sudjelovanje u završnoj priredbi, dolazak u Krištanovec iskoristili su kako bi obišli zgradu škole, koja je naime uz podršku Grada Čakovca obnovljena i uređena. Tako škola ima novu fasadu, modernizirala se i njena unutrašnjost, a u planu je sada i modernizacija kuhinje. Valja spomenuti da su se uz ove radove, u adaptaciju uključili i roditelji i učiteljice te nesebično pomogli u stvaranju boljih uvjeta svojim mališanima – priopćili su iz grada Čakovca.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE