Prijavite se na program poticanja čitanja iz užitka Blabla-čitanje je cool

Knjižnica Nikola Zrinski Čakovec uz podršku Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Čakovca kreće s Programom poticanja čitanja iz užitka “Blabla – čitanje je cool” namijenjenim učenicima nižih razreda osnovnih škola. Program se provodi s ciljem razvoja kulture čitanja iz užitka te razvijanja ljubavi prema knjizi i čitanju kao kvalitetnom načinu provođenja slobodnog vremena.

U programu mogu sudjelovati učenici nižih razreda osnovnih škola za vrijeme ljetnih školskih praznika od 1. srpnja do 31. kolovoza 2020. godine. Djeca mogu iskoristiti mogućnost besplatne posudbe knjiga uz uvjet da pročitaju barem jednu knjigu te o njoj u jednoj rečenici napišu svoje dojmove koje će popratiti crtežom. Na besplatan upis i prijavu za sudjelovanje u programu trebaju doći s roditeljima, a knjige posuđivati uz poštivanje Pravilnika o uvjetima i načinu korištenja knjižnične građe i usluga čakovečke Knjižnice. Predložak za crtanje se nalazi na internetskim stranicama Knjižnice, a možete ga zatražiti i na posudbenom pultu Dječjeg odjela. Crteže možete donijeti u Knjižnicu za vrijeme ljetnog radnog vremena ili ih poslati mailom na adresu [email protected].

Knjižnica Nikola Zrinski poziva djecu i roditelje da se uključe u ovaj program kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za vrijeme školskih praznika. Najaktivnije i najkreativnije sudionike će prigodno nagraditi. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na Dječjem odjelu Knjižnice Nikola Zrinski Čakovec, izvijestili su iz Grada Čakovca. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE