Policija darivala i educirala u centru Čakovca

Policijska uprava Međimurska danas je u centru Čakovca provodila edukativnu, ali i prigodnu božićnu akciju s darivanjem.

U tijeku je edukativna akcija “Ne želim biti žrtva u prometu” koju PUM provodi uz potporu Grada Čakovca. Akcija je usmjerena na najugroženije skupine u prometu – pješake, vozače bicikla, osobe starije životne dobi i djecu.

– Za njih smo pribavili promidžbene reflektirajuće materije. Djeci u Dječjem vrtiću “Vjeverica” podijeli smo 115 reflektirajućih trokutića, poigrali se s njima i pokazali im kako se na siguran način kretati prometnicama. Dogovoren je i dolazak policijskih službenika na roditeljski sastanak kako bi razgovarali o problemima prijevoza djece u vozilima. Danas smo na Trgu Republike prolaznicima podijelili reflektirajuće poklone. – pojasnila nam je Alenka Hošnjak, voditeljica poslova Prometne policije u Službi za javni red i sigurnost Policijske uprave Međimurske.

Policajci i vrtićevci
Usputnu kratku provjeru ponašanja u prometu dobili su i vrtićevci

Najavljene su i buduće promotivno-edukacijske akcije pa će se tako 21. prosinca na području cijele Međimurske županije nagrađivati najsavjesniji vozači. Policija također apelira na oprezno i savjesno korištenje pirotehnike tijekom predstojećih blagdana.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE