Noć i vikend nove Riznice Međimurja u Čakovcu, evo kako osigurati svoju besplatnu ulaznicu!

Nakon opsežnih građevinskih radova na obnovi, a potom i radova na opremanju interijera na veselje svih nas približava nam se dan otvorenja novog muzejskog postava nove muzejske jedinice Muzeja Međimurja Čakovec pod imenom Riznica Međimurja. 

– Prilika da građani vide nove stalne postave produžili smo maksimalno na čitav vikend, pa su tako postavi u petak nakon službenog otvorenja otvoreni za razgled građanima čak tri sata, a u subotu i nedjelju dodatnih četiri sata po danu. Zbog epidemioloških mjera ograničen je broj posjetitelja koji istovremeno mogu biti u prostorima muzeja pa kako ne bismo bespotrebno radili nekontrolirane gužve na ulazu, molimo građane da se najave za svoj termin posjeta i podignu ulaznicu na kojoj će točno pisati dan i vrijeme ulaska u muzej. Svoje mjesto osigurajte na vrijeme. 

HODOGRAM: 

petak, 9. srnja 2021. od 21 sat do ponoć 

Ulaznice se podižu na recepciji Muzeja Međimurja Čakovec u srijedu i četvrtak od 8 do 18 sati te petak od 8 do 15 sati. 

Grupa od 30 posjetitelja ulazi svakih pola sata. Grupe se formiraju prema redoslijedu prijave. Zadnja grupa ulazi u 23:30. 

subota, 10. srpnja i nedjelja 11. srpnja od 10 do 14 sati Isto kao i prethodni dan potrebne su ulaznice koje se podižu na recepciji Muzeja Međimurja Čakovec u srijedu i četvrtak od 8 do 18 sati te petak od 8 do 15 sati. Grupa od 30 posjetitelja ulazi svakih pola sata. Grupe se formiraju prema redoslijedu prijave. Zadnja grupa ulazi u 13:30. 

Ostavi komentar