III. osnovna škola Čakovec ima efektni i moderan svjetleći natpis!

Ravnateljica III. osnovne škole Čakovec Nataša Hajdinjak
Ravnateljica III. osnovne škole Čakovec Nataša Hajdinjak

Prolazeći pokraj III. osnovne škole Čakovec pogled privlači novi i lijepo uređeni plato ispred škole. U večernjim satima ne može, a da se ne primijeti veliki, svjetleći i efektni natpis na ulazu u školu. 

– Projekt „Moje školsko dvorište“ u našoj školi pokrenut je u partnerstvu s Udruženjem arhitekata Međimurja te Graditeljskom školom Čakovec, uz financijsku potporu Grada Čakovca, Međimurske županije i Hrvatske komore arhitekata.  Školske zgrade i njihov okoliš su javni prostori, a školska dvorišta su mjesta okupljanja prije i poslije nastave, za vrijeme odmora i nastave na otvorenom, mjesta druženja za vrijeme ljetnih praznika i izvanškolskih aktivnosti. Upravo zbog toga  prostore u školi i one vani redovito uređujemo, kazala je u uvodu naša sugovornica Nataša Hajdinjak, ravnateljica III. OŠ Čakovec.

U nastavku razgovora opisala je kako je došlo do realizacije novog i modernog uređenja školske zgrade koje je nešto novo i posebno u našem kraju.

Ostatak teksta o inovativnom pristupu uređenja školske zgrade pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti na prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 10. srpnja!

Ostavi komentar