23.9 C
Čakovec
Petak, 26 svibnja, 2023

Gradonačelnik Stjepan Kovač proplakao na pressici pred novinarima

Gradonačelnik Stjepan Kovač malo prije je proplakao na pressici pred novinarima u centru Čakovca. 

Emotivno je danas bila na pressici u Čakovcu gdje je gradonačelniku Stjepanu Kovaču potporu za drugi krug dao predsjednik SDP-a Peđa Grbin i zastupnica u Europskom parlamentu, potpredsjednica europskih socijaldemokrata Biljana Borzan.

Uz same riječi hvale za grad Čakovec, Peđa Grbin osvrnuo se na prljavu kampanju, kako ju je nazvao, te govorio da se osim gradonačelniku Kovaču i dvojici drugih SDP-ovih kandidata prijetilo smrću.

– Nažalost ova kampanja je pokazala da smo bitno usamljeni. Samo Zagreb je u fokusu javnosti, a prljava kampanja se događa i drugdje. Jednom našem kolegi kandidatu za zamjenika gradonačelnika nakon prvog kruga izbušili su gume na autu, drugi naš kolega dobio je metak kao prijetnju smrću. Zašto to govorim, zato što je i naš kandidat za gradonačelnika Štef Kovač dobio prijetnje smrću, ne samo sebi nego dirnuli su u nešto što je svima od nas najsvetije. Dirnuli su u obitelj, rekao je Peđa Grbin.

U tom je trenutku gradonačelnik Kovač proplakao, a u znak podrške dobio je zagrljaj Peđe i Biljane. Osvrnuo se na nedavne prijetnje smrću koje je Peđa spomenuo.

– Da, dobio sam prijetnje smrću. To je sve što mogu reći jer se istraga još vodi. Postoje indicije koje idu od jednog protukandidata. Policija ne samo naša nego i zagrebačka krim policija se uključila u istragu i vjerujem da ćemo uskoro imati rezultate te istrage, rekao je Kovač.

– Vjerujem da ću pobijediti u drugom krugu, građani su mi usprkos ovoj prljavoj kampanji dali najveći broj glasova, te su prepoznali rad i kvalitetu, a nakon izbora ćemo rješavati ovu prljavštinu, rekao je.

Ostatak izjave pogledajte u videu: 

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,526FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE