Forestland no limit festival: Donosimo raspored nastupa DJ-eva

Od 23. do 25. srpnja 45 artista, od čega nam ih najviše dolazi baš iz susjedne Slovenije, u 48 sati festivala nastupat će na dvije pozornice Foresta. Slovenska techno zvijezda UMEK, kultna trap diva i hip hop kantautorica Senidah, nizozemac Mark Sixma, ali i hrvatske zvijezde Matroda, E-Base, Vedran Car, hrvatsko-njemački duo Corti organ, ali i mnogi, mnogi drugi DJ-i.

No limits naravno, znači da će svi posjetitelji trebati predočiti potvrdu o preboljenom COVID-u, negativni test ili pak o primljenoj barem jednoj dozi cjepiva, no to je mala cijena za slobodu i provod „u šumici“. Za sve one zainteresirane biti će organizirani punktovi za testiranje na ulazu po 20 kuna.

– Na festival Forestland gledam kao na obitelj, veselim se nastupu jer mi fali energija publike, koja je u Čakovcu odlična, ovdje uvijek imam osjećaj da nađemo neki zajednički PULSE. Na mom repertoaru će se naći izabrana, kvalitetna glazba svjetskog formata, a drago mi je da ću najboljoj i najvećoj publici ove godine moći predstaviti i svoju vlastitu, još neizdanu produkciju. Svoj sam život posvetio glazbi i jedva čekam trenutak kad ću stupiti na Forestlandov stage, da svoju sreću, emocije i energiju podijelim s prijateljima preko granice, poručio je Timo G. 

– Proteklih godinu dana bilo je zapravo jako izazovno za nas glazbenike i izvođače.. uz svu tehnologiju i komunikaciju koju omogućava, nedostajala je najbitnija komponenta našeg djelovanja – interakcija s publikom. Bit će veliko nadahnuce vidjeti neka poznata lica u publici, upoznati nove ljude, razgovarati i razmjenjivati iskustva uzivo s kolegama.. jedva čekam Forestland vikend, kaže E-base, Emir Bašić. 

Ostavi komentar